fbpx

A 10 legjobb paintball pálya az Egyesült Államokban

Ha az Egyesült Államokban jársz, az alábbi paintball pályák valamelyikére mindenképp látogass el! Bár videójátékokkal játszani remek szórakozás, de képzeld el, milyen lehet igazából ott lenni egy valóságos környezetben, amely a csatateret és a virtuális játék izgalmait is visszaadja. Erre tökéletes példa a paintball, amely hatalmas adrenalint ad, miközben a játékosok úgy érezhetik, mintha egy videójátékban lennének. A játék magába foglalja az ellenfél üldözését és a felette aratott győzelmet, amit egy-két lövés mutat meg.  

Bár a saját kertedben is paintballozhatsz, a játék valós izgalmát a paintball pályákon való játék jelenti. A pályák különféle akadályokkal és búvóhelyekkel vannak kialakítva, amelyek még izgalmasabbá teszik az ellenfelek üldözését. Sajnos egy rosszul kivitelezett pálya vagy egy tapasztalatlan játékvezető nagymértékben csökkentheti a játék élvezhetőségét. 

Amikor a legjobb pályákon játszol, teljes felszerelésben élvezheted a játékot, amely magába foglalja a védőruhát, a paintball markert, a festékgolyót és a maszkot. Emellett utasításokat fogsz kapni, amelyek egy átlagos játékot vad és emlékezetes élménnyé fognak varázsolni. Ebben a bejegyzésben összefoglaltuk az Egyesült Államok legjobb paintball pályáit, hogy a videójátékokat félretéve egyenesen belevághass ebbe az élménybe.

Paintball Explosion

Az Illinois állambeli East Dundee-ben található Paintball Explosion hat pályának ad otthont, amelyek mind a valódi csatatér élményét adják vissza. A paintball pályák mindegyike használható lazer tagre, airsoftra is. A Paintball Explosion pályái tematikusak, amelyek különböző játékmódokra alkalmasak, mint például a Mutiny, a Coda Black, a Nam, a World at War és a Call of Duty videójátékokon alapuló Nuketown. 

A Paintball Explosion célja, hogy minden korosztály számára szórakozást nyújtson, ezt a gyerekek számára kijelölt helyekkel segítve, ahol számukra tervezett markereket és lézer taget használva játszhatnak. Ezenkívül az ember sok különféle paintball marker közül választhat, köztük a Tippmann X7 Phenom, a Planet Eclipse Etek 4 és a Tippmann 98 Custom Platinum.

Paintball Park

A kaliforniai Camp Pendleton az Egyesült Államok egyik legjobb és legegyedibb pályájának ad otthont, amelyen számos, az eredeti csatateret tükröző pálya található, ahol az ellenfél üldözése közben valódi helikopterekben, tankokban és üzemanyag bunkerekben rejtőzködhetsz. A pálya amellett, hogy a valós csatatér adta adrenalinlökettel szolgál, nagyszerű élményt nyújt minden látogatónak.

Skirmish

A Pennsylvania állambeli Albrightsville-ben bújik meg a több mint 700 hektáros Skirmish, amely az Egyesült Államok legnagyobb pályája. Mivel a Pocono-hegyhez közel helyezkedik el, így több, mint ötven zónából áll, amelyeket mind sűrű erdő vesz kerül. A pálya két kastélynak is otthont ad, amelyeknek köszönhetően a játék még inkább a virtuális világ adta élményekre emlékeztetheti a játékosokat. 

Az Egyesült Államok minden részéről érkeznek játékosok tömegei, hogy átélhessék a teherkonténerekkel, helikopterekkel, erődökkel és tankokkal felszerelt paintball pályák adta élményeket. A Skirmish USA minden nyáron több rendezvényt is szervez, amelyek közül a legnépszerűbbeken több mint 4000 játékos szokott részt venni. 

Blitz Paintball

A Colorado állambeli Daconóban található Blitz Paintball a megfelelő hely minden olyan játékos számára, aki kihívást keres, ugyanis a Denver melletti kisváros területén játszani olyan érzés, mintha egy történelmi csatatéren lennél. A különböző tematikájú pályák között akad olyan is, amelynek területén még egy kastély is található, azonban játékban maradni kihívást jelenthet, ugyanis kevés titkos búvóhely akad a pálya területén. 

Hollywood Sports

A Hollywood Sports a kaliforniai Los Angeles szívében található. Rengeteg különféle tematikájú pályájáról híres, amelyek különböző filmeket dolgoznak fel, a tényleges filmkellékeket használva. A Hollywood Sports a tökéletes hely ahhoz, hogy a valóságban is átéld kedvenc filmjeid és videójátékaid, mint például a Ryan közlegény megmentése, a Godzilla és a Mad Max.

D-Day Adventure Park

A D-Day Adventure Park az oklahomai Wyandotte-ban helyezkedik el. Rendszeres paintball edzései mellett az évente megrendezésre kerülő egyhetes D-Day rendezvényről is ismert. A rendezvénynek minden évben egyedi témája van, különböző árusokkal és kempingezési lehetőséggel. A D-Day Adventure Park remek hely nyaralás szempontjából a paintball rajongóknak, főképp az éves rendezvény ideje alatt.

CPX Paintball

Ha egy magával ragadó pályára vágysz, amely az atomkorszakot idézi, akkor a chicagói CPX Paintball a tökéletes választás számodra. Ez az egyedülálló paintball pálya egészen az 1950-es évekig fog téged visszarepíteni mindaddig, amíg el nem talál egy paintball golyó. Ha esetleg nem kedvelnéd a retró  szellemvárosokat sem kell megijedni, ugyanis a CPX Paintballnak egyéb tematikájú pályái is vannak, mint a Wastland és az Armageddon.

Apocalypse Paintball

A wisconsini Apocalypse Paintball tizenhat pályája mellett egy három emelet magas, 40 000 négyzetméteres kastélynak is otthont ad, amely mind amatőr, mind profi játékosok fogadására alkalmas. A játék még érdekesebbé tételéhez hozzájárul egy hatalmas kifutó, valamint számos titkos búvóhely is. Az Apocalypse kétségkívül az egyik legjobb pálya Amerikában. 

OSG Paintball

A New Hampshire állambeli Barnsteadben található OSG tizenkét egyedi témájú pályának ad otthont negyvenhárom hektáros területén. Ilyen pályák például a Star Wars, a Pirate Cove, a James Wodd és az Area 51. Bunker nevű étterme gondoskodik arról, hogy a játékosok éhség nélkül játszhassanak a pályán.

EMR Event Park 

A Pennsylvania állambeli New Milfordban található EMR Event Park 120 hektáros földterületéből 80 hektárt jelöltek ki paintballozásra, amelyen a szokásos kastélyok, barikádok és tornyok mellett játszótereket, több várost és vadnyugati részeket is tartalmaznak a pályák, aknákkal és egy vasútállomással is ellátva. Ezen kívül az EMR Event Park fűtött szabadidőközponttal, étel- és italszolgáltatásokkal, társalgóval, csocsó- és ping-pong asztalokkal és egyéb ingyenesen használható szolgáltatásokkal várja vendégeit.

Összefoglaló

Megállapítani, hogy melyek a legjobb paintball pályák nem könnyű, hiszen minden ember igénye más és más. A legjobb, amit az ember tenni tud játék közben az, ha mindig keresi a pálya adta lehetőségeket a szórakozásra, bármi is legyen a felszereltsége.