fbpx
2015-10-29

Játék

Foglalj pályát még ma a linkre kattintva! Vagy hívj minket a +36 30 262 2091-es számon!

8.500 Ft/fő/alkalom (Hétfői akció! Minden hétfőn a játék ára csak 7.500 Ft/fő/alkalom) :
2 óra fedett, télen fűtött pálya, ingyenes és korlátlan golyóhasználat, profi felszerelés.

Szervezőnek 14 főtől ingyenes játék! Pálya címe: 1147 Budapest, Telepes utca 51.
Paintball gyerekeknek – részletek a linkre kattintva!

Foglalj!

Hívj!

For english please click here!

Örülök, hogy ellátogattál weboldalunkra. Ludas Viktor vagyok, többszörös magyar és osztrák bajnok paintball oktató és játékos. Azért alapítottam a Paintball Akadémiát, hogy mindenki olcsón részesülhessen minőségi paintball élményben.

Te is szeretnéd, ha mindenki jól érezné magát az általad szervezett paintballozáson?

Vagy tudod milyen idegesítő, hogy játszanál még, de már nincs több festékgolyód? Vagy csak az időjárás miatt nem tudtok elmenni paintballozni. Játékszervezőként Te sem szeretnéd, ha a csapat fele azért érezné rosszul magát, mert a játék első felében ellőtte az összes festékét és utána unatkozik, és csak nézi, ahogy a többiek játszanak?

Ha érdekel, hogy hogyan tudnál 100%-ban biztos paintball bulit szervezni, akkor olvass tovább. Ugyanis van egy jó hírem!

Lehet úgy Budapesten paintballozni, hogy ingyen van a golyó, nem koszolod össze magad, a világ végére sem kell elmenned arról nem is beszélve, hogy a maszkod sem fog párásodni!

paintball Budapest ár, paintball pálya, paintball Budapest, paintball ár, paintball golyó ár

Sokan gondolják úgy, hogy a festékgolyó nem is igazi költség, hiszen 1-200 golyóból sokáig el lehet játszani. Had oszlassam ezt a tévhitet… Egy átlagos játékos 400-1000 golyót lő el egy játékon. (egyszer egy versenyen több mint 14.000 golyót lőttem el, de végül nyertünk. :)) A csapadékos napok száma pedig Magyarországon 120-160 tehát kb. 30-40% esély van arra, hogy esni fog a paintballozásod napján. Profiként tudom, hogy milyen esőben paintballozni… Svédországban 4 paintball versenyből 3 versenyen áztam bőrig, semmit nem láttam az esőtől és a golyók sem igazán voltak pontosak a nagy páratartalomtól. A filozófiám, hogy amit én nem vennék fel, azt nem adom a játékosoknak sem, ezért nálunk csak páramentes maszkok vannak. Ezen felül Magyarországon egyedülálló módon nem hagyományos ejtőtárakat, hanem Spire elektromos adagolókat biztosítunk a játékokhoz. Ezt a profi paintballosok használják világszerte, így a marker nem akad el és nagyobb tűzgyorsaságnál is működőképes marad.

Tudtad, hogy a paintballos szakmában terjednek pletykák olyan helyekről, ahol 100 golyó helyett csak 80-85-öt adnak, a 200-as tár csak 180-as?

A golyó árának problémájára sokáig kerestem a választ. Bejártam Európa számos országát, játszottam Ausztriában, Csehországban, Lengyelországban és sok más helyen. Svédországban találkoztam először olyan paintball pályával, ahol kezdők is reball technológiával játszottak. Ekkor merült fel bennem az ötlet, hogy ezt a technológiát a magyar paintball pályákra is be kell hozni. A reball technológia lényege, hogy a golyók nem tartalmaznak festékanyagot, ezért újból és újból felhasználhatók. Amióta reball golyókat használunk, olcsón edzünk, a golyó pedig ingyen van. (Egy edzésen nem ritka, hogy 2-3.000 golyót is ellövünk) Ennek köszönhetjük többek közt azt is, hogy nálunk sokkal jobb anyagi helyzetben lévő külföldi csapatokat is le tudtunk győzni az elmúlt években. A jó hír, hogy ez a technológia számodra is elérhető.

Te is használhatsz ingyen golyókat, fedett, télen pedig fűtött pályánkon, ahol a rossz idő sem lehet akadály.

Sőt, játszhatsz olyan paintball eszközökkel, mint a profik. Ezekkel 10 golyót is tudsz másodpercenként küldeni az ellenfél felé. (Részletek az árak menüpont alatt.)

Foglalj!

Hívj!