2015-10-29

Játék

Foglalj pályát még ma a linkre kattintva! Vagy hívj minket a +36302622091-es számon! 5.500 Ft/fő/alkalom (2 óra pálya-, felszerelés, ingyenes és korlátlan lövedékhasználat). Szervezőnek 12 főtől ingyenes játék! Pálya címe: 1147 Budapest, Telepes utca 51.
Paintball gyerekeknek – részletek a linkre kattintva!

For english please click here!

 

Örülök, hogy ellátogattál weboldalunkra. Ludas Viktor vagyok, többszörös magyar és osztrák bajnok paintball oktató és játékos. Azért alapítottam a Paintball Akadémiát, hogy mindenki olcsón részesülhessen minőségi paintball élményben.

Te is szeretnéd, ha mindenki jól érezné magátLudas Viktor az általad szervezett paintballozáson?

Vagy tudod milyen idegesítő, hogy játszanál még, de már nincs több lőszered? Vagy csak az időjárás miatt nem tudtok elmenni paintballozni. Játékszervezőként Te sem szeretnéd, ha a csapat fele azért érezné rosszul magát, mert a játék első felében ellőtte az összes lőszerét és utána unatkozik, és csak nézi, ahogy a többiek játszanak?

Ha érdekel, hogy hogyan tudnál 100%-ban biztos paintball bulit szervezni, akkor olvass tovább. Ugyanis van egy jó hírem!

Lehet úgy Budapesten paintballozni, hogy ingyen van a lőszer, nem koszolod össze magad, a világ végére sem kell elmenned arról nem is beszélve, hogy a maszkod sem fog párásodni!

Sokan gondolják úgy, hogy a festékgolyó nem is igazi költség, hiszen paintball kupon ár1-200 golyóból sokáig el lehet játszani. Had oszlassam ezt a tévhitet… Egy átlagos játékos 400-1000 golyót lő el egy játékon. (egyszer egy versenyen több mint 14.000 golyót lőttem el, de végül nyertünk. :)) A csapadékos napok száma pedig Magyarországon 120-160 tehát kb. 30-40% esély van arra, hogy esni fog a paintballozásod napján. Profiként tudom, hogy milyen esőben paintballozni… Svédországban 4 paintball versenyből 3 versenyen áztam bőrig, semmit nem láttam az esőtől és a lőszer sem igazán volt pontos a nagy páratartalomtól. A filozófiám, hogy amit én nem vennék fel, azt nem adom a játékosoknak sem, ezért nálunk csak páramentes maszkok vannak. Ezen felül Magyarországon egyedülálló módon nem hagyományos ejtőtárakat, hanem Spire elektromos tárakat biztosítunk a játékokhoz. Ezt a profi paintballosok használják világszerte, így a paintball marker nem akad el és nagyobb tűzgyorsaságnál is működőképes marad.

Tudtad, hogy a paintballos szakmában terjednek pletykák olyan helyekről, ahol 100 golyó helyett csak 80-85-öt adnak, a 200-as tár csak 180-as?

A lőszer árának problémájára sokáig kerestem a választ. Bejártam Európa számos országát, játszottam Ausztriában, Csehországban, Lengyelországban és sok más helyen. Svédországban találkoztam először olyan paintball pályával, ahol kezdők is reball technológiával játszottak. Ekkor merült fel bennem az ötlet, hogy ezt a technológiát a magyar paintball pályákra is be kell hozni. A reball technológia lényege, hogy a lövedékek nem tartalmaznak festékanyagot, ezért újból és újból felhasználhatók. Amióta reball golyókat használunk, olcsón edzünk, a lövedék pedig ingyen van. (Egy edzésen nem ritka, hogy 2-3.000 golyót is ellövünk) Ennek köszönhetjük többek közt azt is, hogy nálunk sokkal jobb anyagi helyzetben lévő külföldi csapatokat is le tudtunk győzni az elmúlt években. A jó hír, hogy ez a technológia számodra is elérhető.

Te is lőhetsz ingyen golyókat, fedett, télen pedig fűtött pályánkon, ahol a rossz idő sem lehet akadály.

Sőt, játszhatsz olyan paintball markerekkel, mint a profik. Ezekkel a markerekkel 10 golyót is tudsz másodpercenként lőni. (Részletek az árak menüpont alatt.)

Várlak Téged és csapatodat!

Ludas Viktor
elnök
Paintball Akadémia SE

Paintball felszereléseinkről az alábbi videóban tudhatsz meg többet:

Ha eljöttök hozzánk játszani:

  • Telefonon, online vagy e-mailben pályát foglalsz, erről visszaigazoló e-mailt küldünk Neked.
  • Amikor elérkezett a paintballozás napja érdemes melegítő nadrágot, pulcsit, váltócipőt és sapkát magatokkal hoznotok.
  • Az öltözőben átöltöztök, majd rövid oktatáson megtanítjuk Nektek a legfontosabb szabályokat, a paintball puska kezelését.
  • Ne aggódj, semmitek nem lesz festékes, hiszen reball lövedékeink tiszták, nem okoznak szennyeződést.
  • Utána elkezdődnek a játékok. Mi végig ott leszünk veletek, így ha bármi kérdésetek, esetleg problémátok van, azonnal tudunk segíteni.
  • Ha szeretnétek átrendezhetjük Nektek a pályát menetközben vagy különböző játékmódokat is játszhattok, mint például a rókavadászat, zászlószerzés vagy egyszerű csapatjáték.
  • Csak úgy repül majd az idő, így amikor letelik a játékidő, le tudtok ülni pihenni a pálya melletti padokon, asztaloknál, igény esetén tudtok ételt-italt is hozni, rendelni.

Foglalj pályát még ma a linkre kattintva! Vagy hívj minket a +36302622091-es számon! 5.500 Ft/fő/alkalom (2 óra pálya-, felszerelés, ingyenes és korlátlan lövedékhasználat). Szervezőnek 12 főtől ingyenes játék! Pálya címe: 1147 Budapest, Telepes utca 51.
Paintball gyerekeknek – részletek a linkre kattintva!

Paintball gyerekeknek! – Születésnap, névnap, gyerekzsúr

Pár hasznos tanács: