fbpx
2017-04-06

Rólunk

Versenyzünk, játékokat szervezünk, tanácsokat adunk, előadásokat tartunk…

paintball marker, paintball akadémia

…tehát szeretünk paintballozni!

A Paintball Akadémia története 2011-ben kezdődött, amikor a néhai Magyar Paintball Szövetség részéről egy felkérés érkezett egyesületünk elnökéhez, Ludas Viktorhoz, hogy szervezzen és alapítson egy Utánpótlás Akadémiát, melynek célja új játékosok integrálása a hazai paintball életbe. Viktor elfogadta a felkérést, így alakult meg a Paintball Akadémia, amelynek azóta is Ludas Viktor, nemzetközi hírű paintball játékos az elnöke és edzője. A Paintball Akadémia célja, hogy minél többen űzzék ezt a rendkívül izgalmas extrém sportot.

paintball akadémia

A Paintball Akadémia filozófia

A Paintball Akadémia egy olyan közösségi szervezet (hivatalos formájában sportegyesület), amelyben mindenki megtalálhatja a neki megfelelő paintballozási formát. Legyen szó baráti játékról, céges csapatépítőről, legénybúcsúról vagy éppen paintball edzésről. A pályánkon megforduló baráti társaságokból, munkahelyi közösségekből többen is úgy döntöttek, szeretnének csatlakozni csapatunkhoz, így ők részeivé váltak az Akadémiának, versenyeken, edzőmeccseken képviselik a magyar paintballt. Ha szeretnél Te is tagja lenni csapatunknak, jelentkezz itt!

paintball akadémia

Paintball a Paintball Akadémiánál

A játékmesterek Egyesületünk tagjai, mindannyian lelkes paintball játékosok, akiknek a paintball életforma, hiszen a játékok szervezése mellett edzenek és versenyeken indulnak. A szakmai munka mellett legalább akkora hangsúlyt fektetünk a közösség építésére, közös programokat is szervezünk, amelyek túlmutatnak a paintballozáson.

paintball verseny

Paintball pálya Budapesten

Pályánkon nemcsak játékokat szervezünk, hanem edzünk is. Itt készülünk fel nemzetközi versenyekre, ezért a tökéletes körülmények biztosítása számunkra kötelező.

A különleges reball technológia

Azért választottuk a reball technológiát, mert az tapasztaltuk, hogy sokaknak gondot okoz 10-15.000 Ft-ot ráfordítani egy paintball edzésre vagy játékra. A reball technológiának több nagy előnye is van: nem koszol és nagyon gazdaságos. Ezt a technológiát tesszük elérhetővé a hétköznapi paintballosok számára is pályánkon.

Paintball Akadémia a médiában

Beszélgetés az M4 sport Sportreggeli című műsorában a paintballról
http://nava.hu/id/3127573

Nem csak játszani szeretünk, szívesen lövünk celebekre is a médiában! 🙂

Vagy épp menő gamerek látogattak hozzánk

 

További médiamegjelenéseink:

Fitlife blog http://fitlife.blog.hu/2016/05/19/a-paintball-mint-sport-
BP24 blog http://bp24.blog.hu/2016/03/02/a_profi_paintball_vilaga
Cserkész Magazin http://magazin.cserkesz.hu/2016/06/probald-ki-a-paintballt-festek-nelkul/
Érd FM délelőtt című műsora (2016.06.04.)
Igényes Férfi magazin http://igenyesferfi.hu/eletmod/sport/9-dolog-amit-eddig-nem-tudtal-paintball-versenyekrol.php
RTL Klub Fókusz http://rtl.hu/rtlklub/fokusz/felvettuk-majd-kielemeztuk-a-buvesz-trukkjet
Mikkamakka gyerekmagazin 2016. júniusi száma http://folyoiratok.ofi.hu/mikkamakka/1-masodperc-alatt-10-golyo