fbpx
2022-01-04

Gyerekpaintball

Foglalj gyerekpaintball pályát még ma a linkre kattintva! Vagy hívj minket a +36302622091-es számon! Pálya címe: 1147 Budapest, Telepes utca 51. 

Paintball zsúrcsomagok

Fedett, télen fűtött pálya, minőségi felszerelés!

Ingyenes és korlátlan golyóhasználat!

Foglalj!

Hívj! 


Már 9 éves kortól játszható a paintball gyerekeknek is! Speciális, gyerekpaintball eszközökkel folyik a játék gyerekek esetén, így fájdalommentesen, de mégis izgalmasan tapasztalhatják meg, hogy milyen egy jót paintballozni! Mindezt, – ahogy nálunk azt már megszoktátok – fedett pályán, korlátlan golyóval! Zsúrcsomagjaink pedig nagy terhet vesznek le a szülők válláról azzal, hogy tortát, ropit, üdítőt és minden szükséges eszközt (tányér, pohár, villa, kés) is adunk a csomagban, így gyakorlatilag teljes szülinapi élménycsomagot biztosítunk.

 

Így zajlik a gyerekpaintball nálunk

  • Ajánlott, de nem muszáj váltóruhát hozni, hiszen sporttevékenységről van szó, viszont a golyók nem tartalmaznak festékanyagot, így a gyerekek nem lesznek koszosak a paintballozás során.
  • Érdemes pár perccel a megbeszélt időpont előtt érkezni, hogy a gyerekek oktatása, eszközök bemutatása ne a játékidőből menjen.
  • Miután kollégáink megtanították a gyerekeknek az eszközök helyes és biztonságos használatát és a szabályokat, kezdődhet a játék.
  • A gyerekek többféle játékmódból választhatnak, de tapasztalataink szerint a legnépszerűbbek a csapat-csapat elleni játék kieséssel vagy anélkül. Aki esetleg kiesik az is hamar visszaállhat, hiszen 1-1 kör nagyon gyorsan véget ér a pörgős pálya és játékszervezés miatt.
  • Ha valamelyik csomagunkat kértétek, akkor az elégetett kalóriákat a végén tortával pótoljuk. Ha csak csomag nélkül jöttetek játszani, a helyszíni büfénkben tudtok üdítőt, snackeket vásárolni.
  • A pályán található egy leválasztott pihenőrész, ahol télen fűtünk, így a hideg sem lehet akadály
  • Pályánk fedett, a rossz idő sem okozhat tehát gondot.

Gyerekpaintball eszközeink

A gyerekpaintball során speciális markereket használunk, amelyeket könnyű kezelni és biztonságosan működtetni. Itt kisebb a mozgási energia, mivel kisebb és könnyebb a golyó és jóval lassabban repül. Ezeknek az eszközöknek a hatótávolsága is kisebb kb. 20 méter.

Gyerekpaintball biztonság

A gyerekpaintball szolgáltatásunk kidolgozásakor és a szolgáltatás nyújtásakor az elsődleges szempont a biztonság. A gyerekpaintball nálunk maximálisan biztonságos, melynek több oka is van. Egyrészt csak és kizárólag duplarétegű, thermo lencsés paintball maszkokat használunk, amelyek még a felnőtt paintball által okozott behatásoktól is védenek. Másrészt évtizedes tapasztalattal rendelkezünk nemcsak hagyományos, hanem gyerekpaintball szolgáltatásban is, így kollégáink tudják mire kell odafigyelni a biztonságos és élvezet játék lebonyolításához. A pályát többrétegű paintballhálóval zártuk körbe és választottuk el a pihenőrésztől. A zsilipes, be- és kiengedési rendszernek köszönhetően nem kerülhet paintball eszköz a pihenő játékosok közé, így ők biztonságban, nyugodtan pihenhetnek.

Csomagok, árak

Ha csak játszani szeretnétek: 8.500 Ft/fő. Hétfői akció! Minden hétfőn a játék ára csak 7.500 Ft/fő/alkalom.

Kedvezményes zsúrcsomagok:

Gyerekpaintball – Pókember csomag  (maximum 10 fő) – 75.000 Ft

2 óra játék, teljes felszerelés, korlátlan golyó, majd fél óra tortázás, ingyenes korlátlan szörp, víz és ropi, 10 szeletes torta, evőeszközök.

Választható torták: Csokoládé, puncs, eszterházy, somlói, oroszkrém, tejszínes túró, tejszínes gesztenye, fekete erdei cseresznye, tiramisu, bounty.

Gyerekpaintball – Vasember csomag (maximum 20 fő) – 109.000 Ft

2 óra játék, teljes felszerelés, korlátlan golyó, majd fél óra tortázás, ingyenes korlátlan üdítő és ropi és 20 szeletes torta, evőeszközök.

Választható torták: Csokoládé, puncs, eszterházy, somlói, oroszkrém, tejszínes túró, tejszínes gesztenye, fekete erdei cseresznye, tiramisu, bounty, csokis keksz.

Extra szolgáltatások 

+ fél óra zsúr: 9.000 Ft/csoport
+ nagyobb torta (10 helyett 20 szeletes) : 10.000 Ft
+ további torták a csomagban lévőkön felül: 10 szeletes 12.000 Ft/db, 20 szeletes 18.000 Ft/db
+ további játékosok a választott csomagon felül: 7.500 Ft/fő pókember csomag esetén, 5.500 Ft/fő vasember csomag esetén.

Tortáinkat a Pálmai Cukrászda készíti.

Játékra legalább 6 fő jelentkezése szükséges, felnőttek és gyerekek is játszhatnak

Játék otthon, akár a kertben

Inkább otthon játszanátok? Kitelepülést is vállalunk. Ezzel kapcsolatban kérd egyedi árajánlatunkat elérhetőségeinken.

Foglalj!

Hívj!

Foglalj pályát még ma a linkre kattintva! Vagy hívj minket a +36302622091-es számon! Pálya címe: 1147 Budapest, Telepes utca 51.