fbpx
2015-10-29

Edzés

Kedvet kaptál a paintball edzéshez? Jelentkezz az info@paintballakademia.hu e-mail címen vagy keress minket telefonon a +36302622091-es számon!

Foglalj!

Hívj!

Ha még sosem paintballoztál, de szeretnél megismerkedni a legjobb extrém sporttal, nálunk jó helyen jársz! Itt kipróbálhatod milyen érzés paintballozni és megnézheted, hogyan játszanak és edzenek Magyarország legjobbjai, akik már sok éve űzik ezt a sportot. Hogy mire készülj első edzéseden? Olvass tovább!

paintball maszk, paintball tippek, paintball trükkökAz első paintball edzés

Első paintball edzésedhez nem szükséges saját felszerelés, hiszen mindent biztosítunk számodra, hogy biztonságosan el tudj kezdeni paintballozni. Paintball felszerelés terén az alábbiakat biztosítjuk számodra:

 • Ruházat: Érdemes olyan ruhában jönnöd, amiben jól tudsz mozogni, egy melegítő nadrág, pulóver, sapka, sportcipő elegendő.
 • Paintball védőfelszerelés: A speciális védőfelszerelést mi biztosítjuk Neked, beleértve a paintball maszkot is.
 • Paintball marker: A paintball edzéseinken az alap markerek mellett versenymarkerekkel is tudsz gyakorolni. Nem szükséges, hogy legyen saját markered, az egyesületi készletből is szívesen adunk Neked kölcsön.

Az első paintball edzéseden megismerkedhetsz az alapokkal, kezdve azzal, hogy hogyan fogd a paintball markert, hogyan célozz. Emellett a tanultakat játék közben is alkalmazhatod.

A következő lépés, hogy igazi paintballossá válj:

Ha jól érezted magad az első gyakorláson és kedvet kaptál a folytatáshoz, akkor szívesen látunk rendszeres paintball edzéseinken, ahol többek közt ezeket tanulhatod meg:

 • Paintball felszerelésed szakszerű karbantartása
 • Taktika
 • Kommunikáció a pályán
 • Szabályok, szabályrendszerek
 • Pontos lövés különböző testhelyzetekből (snap shooting, futvalövés, breakout)
 • Különböző szituációk gyors és hatékony megoldása
 • Csapatmunka
 • És ami mindennél fontosabb: a játék örömét! Hiszünk abban, hogy csak jókedvvel és vidáman lehet a kitűzött célokat elérni!

Ilyen gyakorlatokat is végzünk:

Paintball edzés, paintball versenyek

Ha érzed magadban az erőt, akkor pedig különböző paintball versenyeken is indulhatsz velünk. (Szlovák Paintball Liga, International Xball League, Croatian Paintball League). Érdekel, hogy milyen egy igazi paintball verseny! Nézd meg ezt a videót!

A paintball válfajairól az alábbi videóban beszélgetünk:

Paintball edzés időpontok

Általában kedd 18.00-21.00 és vasárnap 09.00-12.00 tartunk edzéseket. Az aktuális kiírást megtalálod a Paintball edzés Facebook csoportban, itt is kell jelentkezni az adott alkalomra.

Paintball edzés árak

Egy alkalom: 8.000 Ft.
Havi bérlet: 30.000 Ft (Heti 2 edzést tartalmaz, naptári hónapra szól.)
Havi bérlet versenyre járó csapat tagjainak: 25.000 Ft (Heti 2 edzést tartalmaz, naptári hónapra szól.)

 

Kedvet kaptál a paintball edzéshez? Jelentkezz az info@paintballakademia.hu e-mail címen vagy keress minket telefonon a +36302622091-es számon!

Foglalj!

Hívj!

Már All You Can Move Sportpass-szal is jöhetsz edzeni! A részletekről érdeklődj telefonon vagy e-mailben!

AYCM_ELFOGADOHELY_MATRICA_V_Superbrands