fbpx

Ötlet a legénybúcsúk színesítésére: a paintball!

Egy igazán férfias feladatot kerestek a legénybúcsú programjai közé, amire a vőlegény garantáltan emlékezni fog? Gyertek paintballozni! Itt van 4+1 érv, hogy miért:

1.) A paintball egy igazán férfias extrém sport, aminek nyoma a bőrön pár napig látszik, az emlékekben örökké élni fog. Ha szerettétek a CS-t meg a COD-ot, akkor itt az ideje, hogy élőben is kipróbáljátok, hogy milyen egymásra lövöldözni, komoly következmények nélkül.

2.) Fedett pályán az időjárás se lehet gond, így nem kell B,C,D…ZS terveket kitalálnotok. Nálunk télen-nyáron, esőben-hóban is tudtok játszani, amíg kint tombol az ítéletidő, nálunk akkor is ropognak a paintball markerek.

3.) Igazán ütős élménycsomagot raknátok össze? A paintballozás élményét összekötnétek egy igazán férfias sporttal? Menjetek el a Drive-X csapatához élményvezetésre! A szórakozás garantált! Ha pedig további programokra vágytok, keressétek az Ultimate Budapestet!

4.) Annyit lőttök, amennyit akartok egymásra, de vőlegényre is! 🙂

+1 Meglepetés játék. Ezt a kíváncsi vőlegények miatt nem írjuk le, viszont garantált lesz az önfeledt móka és kacagás, a részletekért keress minket e-mailben vagy telefonon.

 

Telefon: +36302622091, E-mail: info@paintballakademia.hu

Nálunk ilyen a paintballozás!