fbpx

Csapatépítés, céges rendezvények Budapesten a Paintball Akadémiánál

A csapatépítés során a munkatársak a játék mellett olyan speciális – a versenypaintballban is alkalmazott kommunikáció- és bizalomfejlesztő gyakorlatokat végeznek, amiket a Paintball Akadémia profi paintballos oktatója fejlesztett ki.

A Paintball Akadémia SE különleges csapatépítő élményt nyújt: a paintballozást, méghozzá egy profi paintballos oktató segítségével. Mindezt beltéren, a paintball versenypályák magas biztonsági és szolgáltatási színvonalán.

Nálunk nemcsak egyszerű paintballozás, hanem valódi csapatépítő paintball játékok, szituációk is várnak Rátok! A paintball során a csapat tagjainak játékos keretek között, paintballozva kell megtanulniuk az együttműködést és a jó kommunikációt. Megtapasztalhatják az egymásra hangolódást, a többiektől való függés élményét. A paintball során a játékosok olyan kihívásokkal és szituációkkal találkoznak, ahol új, eddig még ismeretlen készségeik használatára van szükség, és amiket csak közös erővel oldhatnak meg, így a program valódi csapatmunkát kíván a játékosoktól.

Mitől hatékony a csapatépítő paintballozás?

A csapatépítés hatékonysága a közösen átélt élményeken alapul és összekötik az egyes embereket a csoporttal. A paintballozás pedig egy igazán intenzív élmény, egészen pontosan ilyen:

A paintballozás során a csapat tagjai jobban megismerik egymást, megtapasztalják az együttműködés lehetőségeit, közösen szereznek szuper élményeket, és ennek hatására létrejön a csapaton belüli összetartozás tudat. A munkatársak a játék mellett olyan speciális – a versenypaintballban is alkalmazott kommunikáció- és bizalomfejlesztő gyakorlatokat végeznek, amiket a Paintball Akadémia profi paintballos oktatója fejlesztett ki.

A játék különböző létszámú csoportokra szabható, azaz akár 6, 10, 20 vagy 30 fős csapatok számára is megrendezhető. A pálya elhelyezkedéséből adódóan a paintballozás könnyedén összeköthető más csapatépítő programokkal is.

Mire használd a csapatépítő paintballozást?

A munkavállalók teljesítményét nemcsak a fizetés és a külső körülmények határozzák meg, hanem nagy fontossággal bír a munkavállalói elégedettség szempontjából a munkahelyen kialakult kapcsolatok és a jó légkör. A cégek a csapatépítő tréningeket évtizedek óta alkalmazzák sikerrel és nagy hatékonysággal. A csapatfejlesztő tréning célja, hogy a cég munkatársai jobb együttműködést és csapatmunkát tanuljanak, mélyebben megismerjék egymást és összecsiszolódjanak, ezáltal hatékonyabban működő csapattá váljanak. Egy cégnek sokat jelenthet a munkatársak szaktudása, felkészültsége, azonban a hatékonyság megsokszorozódik, ha az egyes emberek a csapatépítés folyamatában csapattá válnak, ezáltal képessé válnak egymást segítve, kreatívan dolgozni.

Különösen fontos lehet a csapatépítő paintball:

  • Közös élményeken keresztül a közösség alakítására.
  • Különböző problémák megoldási hatékonyságának növelésére.
  • Az együttműködési és kommunikációs készségek javítására.
  • A problémamegoldó és stratégiaalkotó képességek csiszolására.Csapatépítő paintball

A paintballozás során reálisabbá válik a csapat önértékelése, nő az együttműködési készség és tolerancia szint. A munkatársak képesek lesznek komfortzónájuk tudatos, célszerű megváltoztatására.

Milyen közvetlen hasznot hoz a csapatépítés, egy csapatépítő tréning, csapatépítő paintballozás?

A csapatépítő tréning során azok a munkatársi kapcsolatok erősödnek, amelyek elengedhetetlenek az eredményes csapatmunkához. A csapatépítés összehangolja az egyes emberek erejét, így értékes munkahelyi tőke keletkezik. Bizonyított tény, hogy a csapatmunka sokat lendíthet egy cég eredményességén. A munkatársak szaktudása és felkészültsége az alap, de a hatékonyság megsokszorozódik, ha a munkavégzés egymást segítve, kreatív hangulatban történik.

Erre számíts, miután nálunk jártatok:

Csapatépítő paintball

A csapatépítés fő eredménye, hogy a csapattagok jobban dolgoznak együtt és nő az eredményesség. A csapatépítés további hozadékai lehetnek, hogy nő a produktivitás, a felelősségvállalás, a motiváció, gyorsabb lesz a válaszkészség és kreatívabb, innovatívabb problémamegoldási ötletekkel állnak elő a munkatársak. Mindemellett javulnak az interperszonális kapcsolatok és a kommunikáció is. A csapatépítő paintball során a csapattagok megtanulnak bízni egymásban, rugalmasabbá, alkalmazkodóbbá válhatnak.

Kérdésed van a paintball-lal kapcsolatban? Írj vagy hívj bátran, szívesen válaszolunk! Telefon: +36302622091, E-mail: info@paintballakademia.hu

Nálunk ilyen a paintballozás!