fbpx

A tárgyak feledésbe merülnek, a paintball gyerekeknek élmény örök!

Ugyan ki emlékszik már, hogy mit kapott a 10. szülinapjára ajándékba? Társasjáték, lego, ruhák? Már régen elfelejtettük. Az élményekre viszont mindig emlékezni fogunk, ezért az élményajándékok, a közös játékok, az emlékezetes programok a világ legjobb ajándékai! Hát még akkor, ha a barátaink is részt vehetnek rajta! A paintball gyerekeknek szóló csomagjaink minden várakozást felülmúlnak, hiszen egyszerre remek közös program, szülinapi eszem-iszom és korlátlan szórakozás!paintball gyerekeknek

Miért választják a szülők a paintball gyerekeknek szolgáltatásunkat?

Mindenki tudja, hogy egy szülinapi zsúr mennyi előkészületet igényel, főleg akkor, ha otthon szeretnénk megtartani. Gondoskodni kell a tortáról, az enni- és innivalóról, kellő helynek kell a rendelkezésünkre állnia és szükség van olyan programok biztosítására, amelyek lekötik a gyereksereg figyelmét.

Ezek a feladatok hatalmas energiát és erőfeszítést igényelnek végül pedig még az sem garantált, hogy jól fog elsülni a parti, rémálom, ahogy a gyerekek unatkoznak, vagy még rosszabb, ha elfoglaltság híján szétszedik a lakást.

Azonban, ha hozzánk jöttök, akkor egy percig sem kell aggódnod a fenti problémák miatt! Tőlünk ugyanis még senki sem ment haza úgy, hogy ne érezte volna magát remekül, mivel nálunk a szülinapi parti követelményei teljes mértékben megvalósulnak.

Hogyan zajlik a gyerekpaintball rendezvény?

Tudnod kell, hogy itt minden gyerek biztonságban van és biztos lehetsz abban is, hogy kiválóan fognak szórakozni! Neked nincs más dolgod, mint hátradőlve élvezni a programot és bezsebelni a gyerekek dicséretét, valamint nézni a gyermeked örömtől csillogó arcát.

A gyerekek speciális, nekik készült gyerekpaintball felszereléssel fognak játszani, ez pedig azt jelenti, hogy nem fogja őket a golyóktól fájdalom érni, nem lesznek koszosak, hiszen a golyók nem tartalmaznak festéket. Ezen kívül szakszerű felkészítésben lesz részük, és az animátorunk folyamatosan velük lesz és figyeli, koordinálja a játékot.

A biztonság a legfontosabb!

A gyerekpaintball maszkok duplarétegűek és thermolencsések, ezáltal tökéletes védelmet biztosítanak és nem párásodnak be. A pályát hálóval kerítettük körbe, ahová zsiliprendszeren keresztül tudnak bemenni a gyerekek, így a pihenő srácok is biztonságban vannak. 

Ezen kívül a munkatársaink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, így tökéletesen tisztában vannak vele, hogy mire figyeljenek annak érdekében, hogy teljesen veszélytelen és élvezetes legyen a paintball játék.

Ha te is szeretnéd boldoggá tenni a gyermekedet a szülinapján, jó helyen jársz!

Fedett pályánkon még az időjárás miatt sem kell nyugtalankodnod. Láthatod, hogy teljesen garantált a szuper élmény és még a tortáról is mi gondoskodunk, ez ugyanis benne van a program árában! De azon sem kell aggódnod, hogy plusz költségek lépnek fel, mivel korlátlan golyóhasználattal várjuk a srácokat, ezért nyugodtan lőhetnek annyit, amennyi a csövön kifér!

Foglalj pályát, ezzel máris bebiztosíthatod az adott időpontot és válaszd ki a szülinapi csomagjaink közül a nektek legmegfelelőbbet. A paintball gyerekeknek programunkban többféle verziót kínálunk attól függően, hogy hány gyerkőc fog érkezni a zsúrra. 

Paintball gyerekeknek: örök emlék!

A pályafoglaláson kívül más teendőd nem lesz, hiszen mi gondoskodunk a tortáról, az üdítőről, a ropogtatnivalóról és a szuper programról, ezért nem kell idegeskedned a bulit illetően. A gyerekek pedig még hetekig emlegetni fogják a szülinapi partit, amin választásuktól függően csapat-csapat ellen, vagy egyénileg paintballozhatnak. Ne késlekedj, ha programot keresel, keress bennünket elérhetőségeinken és rövidesen találkozhatunk!