fbpx

Paintball játékok PC -re

Ha nem tudsz épp elmenni játszani, itt vannak a legjobb paintball játékok PC -re!

Paintballozni szeretnétek, de az egésznapos munka miatt nincsen időd eljönni játszani élőben, vagy csak nincsen meg még a teljes csapatotok? Szerencsére a mai világban nemcsak élőben, hanem online is tudtok paintballozni, íme a legjobb paintball játékok PC -re. Online paintball tematikájú játékok is léteznek már, amik teret engednek a játékon belüli ismerkedésnek, ezáltal új embereket ismerhettek meg az online térben, akikkel egy csapatot alkotva játszhattok együtt, és szoros barátságot is köthettek egymással. Ha pedig már profi szinten toljátok a játékokat, és úgy érzitek, hogy már nem nagy kihívás számotokra online játszani, akkor markoljátok fel a csapataitokat, és gyertek el élőben is kipróbálni magatokat és foglaljatok most!

Itt vannak olyan játékok, amik felkészíthetnek titeket az igazi küzdelemre:

Greg Hastings’ Tournament Paintball MAX’D

Ez egy intenzív paintball szimulátor, amelyet a híres paintball játékos, Greg Hastings inspirált. A játék különböző paintball pályákat kínál, valósághű fizikával és mozgásmechanikával rendelkezik.

Splat Magazine Renegade Paintball

Ez egy taktikai paintball játék, ahol csapataitokat az ellenfelek ellen küldhetitek a harcba. A játék különböző játékmódokat, pályákat és testreszabási lehetőségeket kínál.

Delta Force: Paintball

Ez a játék az akció és a paintball kombinációja. Harcoljatok egy paintball csapat tagjaként a különböző küldetések során. A játék többjátékos módjában online vagy helyi hálózaton játszhattok más játékosokkal.

Paintball 2

Ez egy ingyenesen letölthető, közösségi alapú paintball játék. Többjátékos módban játszhattok más online játékosokkal, és különböző játékterületeken küzdhettek meg egymással.

Fields of Battle

Ez egy mobil alapú paintball játék, amelyet Android és iOS eszközökön játszhattok. A játék valós időben zajlik, és lehetőséget ad arra, hogy online csatlakozzatok más játékosokhoz, és részt vegyetek intenzív paintball küzdelmekben.

Fontos megjegyeznem, hogy a felsorolt paintball játékok PC -re készültek, közülük néhány régebbi lehet, és újabb paintball játékok is megjelenhetnek az idő elteltével. Ajánlom, hogy keressétek fel az online webshopokat, mint például a Steamet vagy az Epic Games Store-t, hogy ráleljetek az elérhető paintball játékokra, és azok legfrissebb verzióira.