fbpx

Paintball legénybúcsú alkalmából a Paintball Akadémián

Eljött a legénybúcsú ideje, de nem tudjátok, hogy milyen programot szervezzetek össze, ami az éjszakai bulizás előtt felpörgeti, és összehozza a társaságot? Erre a kérdésre a Paintball Akadémia budapesti paintball pályáján megtalálhatjátok a választ: paintball legénybúcsú! Ha aggódnátok azon, hogy mit fog szólni a jövőbeli kedvesetek ahhoz, hogy festékfoltos lesz a ruhátok, egy jó hírünk van számotokra, ugyanis az itteni lövedék nem hagy foltot a ruhán, így nem kell félnetek, mert ahogy a mondás is tartja: „Happy wife, happy life!” 

Miért jó választás a paintball legénybúcsú alkalmából?

A paintball nemcsak egy olyan sport, vagy hóbort, amelyet olyan emberek játszanak, akik már versenyszinten űzik ezt a sportot, hanem az olyan embereknek is egy tökéletes választás lehet, akik nem bírtak betelni a tinédzserkorban a különféle videójátékokkal eltöltött idővel, és valamilyen extrém mókára vágynak, vagy csak szimplán a stresszel teli hétköznapjaik közben egy kis kikapcsolódást iktatnának be az életükbe, egy olyan társasággal az oldalukon, akikhez bármikor csatlakoznának egy korsó csapolt sör társaságában. Lényegében a paintball legénybúcsú is erről szól: a fiatalkor felidézéséről, az esküvőszervezéssel járó stressz levezetéséről, és a barátokkal való kikapcsolódásról. Legyen a társaság összeszokott, vagy egy olyan közeg, ahol szinte senki nem ismeri egymást, a játék végére egy csapatként fogjátok köszönteni az elköteleződni vágyó vőlegényt. 

Paintball legénybúcsú a Paintball Akadémián!

Akadémiánk azért jött létre, hogy megismertesse az emberekkel azt, hogy a paintball nem csak egy móka, hanem egy hivatás is tud lenni. Játékmestereink az egyesület tagjai, akik folyamatos edzés mellett, versenyekre is eljárnak, így olyan szakmai tudással rendelkeznek, amivel biztosítani tudják számotokra a tökéletes paintballozást. Budapesti pályánk mérete és elrendezése profi bajnokok által lett megtervezve, és itt folynak le a nemzetközi versenyekre való felkészülések, így garantáltan tudjuk nektek nyújtani a nagyszerű játékélményt. A különleges reball techonológia lehetővé teszi, hogy annyi golyót lőjjetek ki, amennyi a csövön kifér, és még koszolni sem fog, így nem kell a játék végén a mosással bajlódnotok. Biztonságotok érdekében páramentes paintball maszkokat biztosítunk számotokra, és a pörgős, illetve minőségi játék érdekében Spire elektromos adagolókkal ellátott markereket adunk a kezetekbe, amik nagyobb tűzgyorsaságra is képesek.

Már csak egy lépés választ el a tökéletes legénybúcsús programtól:

Foglalj!

Hívj!