fbpx

HUPS 2020

2020-ban is lesz Magyar Paintball Bajnokság, azaz HUPS (Hungarian Paintball Series) a szokásos helyszínen, Szentendrén az Airball pályán. Minőségi paintball versenyt szervezünk, amely jó szórakozást kínál kezdő és haladó játékosoknak egyaránt! Az idei évre a tavalyihoz hasonlóan újdonságokkal készülünk, ezeket mutatjuk be Nektek röviden.

Fejlesztések

A tavalyi évben visszajelzéseitek alapján bővítettük az öltöző/pihenő részt, majdnem kétszer akkora lett a fedett öltöző és további tárolókat is kialakítottunk. A pálya füvesítését is javítottuk, és új, hálót raktunk fel, hogy jobban követhessétek a pályán zajló eseményeket.

Felszerelések

Azok számára akik nem rendelkeznek saját cuccal, tudunk felszerelést biztosítani, aminek az M divízió esetén nincs plusz költsége, míg a haladó divízióban 3.000 Ft/szett áron tudunk számotokra a kiírásnak megfelelő kategóriájú markert biztosítani.

Változik a két kategória

A HUPS M (mechanikus) kategóriapaintball csapat, paintball verseny, HUPS

Újdonságként megjelenik a HUPS M, ami a teljesen kezdőket és a mechanikus markerekkel rendelkezőket célozza. Mindamellett, hogy a kis tűzgyorsaság miatt alacsony költségekkel lehet résztvenni az M kategóriában, a kezdők vagy woodsballosok számára is izgalmas lehetőségeket tartogat.

Fontos, hogy az M kategóriába leginkább teljesen kezdők vagy újrakezdők és kevés tapasztalattal rendelkező játékosok nevezhetnek. Ezzel próbáljuk elősegíteni azt, hogy a kezdők is jól érezzék magukat, és ne esélytelenként menjenek fel a pályára. Ezt a kategóriát nyitva hagyjuk olyan játékosoknak is, akik adott esetben régen hazai szinten versenyeztek, de szeretnének ismét bekapcsolódni a paintball versenyzésbe, vagy szeretnének picit önfeledten nosztalgiázni.

Felszerelés tekintetében vannak korlátozások ebben a divízióban. Csak mechanikus markerekkel indulhattok ebben a kategóriában, mindenféle rásegítés (responsive trigger, elektronika, stb.) tiltott. Aki nem rendelkezik saját mechanikus markerrel, annak tudunk biztosítani.

paintball játékos, paintball, paintball versenyHa nem tudod, hogy melyik kategóriában indulj érdemes ellátogatnod hozzánk egy paintball edzésre vagy nyílt napra és utána tudunk segíteni a döntésben.

Célunk, hogy az egyéni játékosok is részt tudjanak venni a versenyen, így idén is lesz mix csapat a csapattal nem rendelkezőknek. Tavaly a mix csapatok szépen teljesítettek és számos játékosnak sikerült onnan későbbi fordulókon már fix csapatban indulni.

A játék ebben a divízióban 2 pont különbségig vagy 8 perc tiszta játékidő leteltéig tart.

Haladó kategória

Ide várjuk azokat, akik már több tapasztalattalpaintball csapat, paintball verseny, HUPS rendelkeznek, rendszeresen gyakorolnak és szeretnék elhódítani a HUPS trófeáit. Ők a tavalyi Rookie és Haladó kategóriából kerülnek majd ki terveink szerint.

A játék ebben a divízióban 3 pont különbségig vagy 10 perc tiszta játékidő leteltéig tart. A tavalyi évhez hasonlóan mind a két divizióban marad az M500-as (2 tube, 1 tár) lövedéklimitált formátum.

Kedvezményes nevezési lehetőségek

Idén is elsősorban azokat a csapatokat szeretnénk támogatni, akik egész évre előre elköteleződnek a versenysorozat mellett. Ezért azok a csapatok, akik határidőre befizetik az egész éves nevezést, ingyen vehetnek részt a meghirdetett edzőnapokon. Fontos viszont, ha valamely csapat mégsem tud részt venni az eseményen, abban az esetben az adott fordulóra befizetett nevezési díj elvész.

Időpontok, lebonyolítás

2020.04.26. – HUPS játéknap (Facebook esemény: https://facebook.com/events/822022704907377 )
2020.05.24. – HUPS játéknap (Facebook esemény: https://facebook.com/events/590885708415363 )
2020.05. 31. – HUPS verseny I. (Facebook esemény: https://facebook.com/events/586909495481556 )
2020.09.13. – HUPS játéknap (Facebook esemény: https://facebook.com/events/2631736950208883 )
2020.09.20. – HUPS verseny II. (Facebook esemény: https://facebook.com/events/538890193382951 )
2020.10.11. – HUPS játéknap (Facebook esemény: https://facebook.com/events/523032101676751 )

A fordulók vasárnapokon kerülnek megrendezésre.

A hangulat

Aki már volt HUPS-on tudja, hogy az esemény leginkább egy nagyon jó hangulatú paintball játéknaphoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy itt bírók felügyelik a játékot, és a végén eredményt hirdetünk. Célunk, hogy a hangulat idén is legalább annyira oldott és jó legyen, mint tavaly. 😉

Bármilyen észrevétel, kérdés esetén keressetek minket bizalommal a Facebookon vagy a HUPS weboldalon keresztül.

paintball csapat, paintball verseny, HUPS