fbpx

Paintballozz úgy, mint a profik! – Bunkerezés

A bunkerezésnél az ellenfél játékosát közvetlenül közelről elimináljuk. Nincs is annál szomorúbb, mint amikor a bunkerezni rohanó játékost végül jól televágják, mert pár apróságot nem tartott be. Érdemes tehát ezt a pár tippet megfogadnod, hogy Te lehess a paintball pálya ásza.

Nézzük lépésről lépésre, hogy hogyan bunkerezz:
1.) Persze az összes Youtube videó tele van bunkerezésekkel, de azért jó ha tudod, hogy nem ez a leggyakoribb módszer az ellenfél megtörésére, így fogd vissza magad és csak akkor bunkerezz, ha szükséges. (pl: egy ellenfél elfoglalt a pályán egy kulcsfedezéket, vagy pörög az idő és hátrányban vagytok, esetleg meglepetésszerűen tudsz támadni.)
2.) Indulásnál fontos, hogy minél nagyobb legyen a gyorsulás, így nem feltétlenül kell már célra tartott paintball markerrel indulnod.
3.) Ha viszont úton vagy már a két fedezék között mindig legyen a markered a potenciálisan veszélyt jelentő célponton, vagy a lehetséges legvalószínűbb előfordulási helyén.
4.) Ne lőjj túl korán! Ha korán húzod meg az elsütőt, akkor az ellenfél észlelni fogja, hogy jössz, és el fogja tudni hárítani a bunkerezési kísérleted, mindig csak akkor tüzelj, ha már látod az ellenfelet tisztán.

Időzítés, technika és hideg fej kell tehát a jó bunkerezéshez. Gyakorolnád a paintballt? Gyere le egy paintball edzésünkre!