fbpx

Csak pár hónap edzés és irány a paintball verseny!

Pál Péter 2016. május óta edz a Paintball Akadémiával. Most régi álma valósult meg, amikor kipróbálhatta magát élete első paintball versenyén, a Horvát Paintball Ligán, ahol a csapattal 3. helyet ért el.

paintball csapat, paintball verseny, paintball edzés

Hogy kezdted el a paintballt?

Körülbelül 6 éve volt az első paintball játékom, az akkori középiskolámban volt lehetőség egy jótékonysági paintball napon részt venni. Mint minden ember, kicsit félve, de nagy lelkesedéssel vetettem bele magamat a játékba! Az alkalmi játékokat 2016. májusában felváltották a rendszeres edzések az Akadémiánál, majd az első paintball verseny.

Mik voltak az Akadémiával kapcsolatos első érzéseid?

A Facebookon találtam meg az Akadémia egyik rendezvényét. Nagyon jó légkör, teljes körű segítség fogadott az eseményen, a tapasztaltabb játékosok nem néztek le azért mert én kezdő voltam, ami nekem egy nagyon pozitív benyomást keltett.

Mióta eddzel az Akadémiával?

Az ötödik hónapja veszek részt az edzéseken. Még egyet sem hagytam ki mióta elkezdtem.

Milyen volt az első paintball verseny életeben?

Nagyon tanulságos! Sikerült betekintést nyernem abba, hogy pontosan hogyan is zajlik egy verseny, mekkora egy versenypálya illetve nagyon sok trükköt mutattak a csapattársaim, hogy hogyan játsszak a „nagypályán”.

Milyen volt a hangulat a paintball bajnokságon?

Nekem nagyon tetszett a paintball verseny, főleg az hogy a versenytársak is nagyon segítőkészek és barátságosak voltak, olyan érzésem volt mintha egy nagy nemzetközi baráti társaság összejött volna játszani. Persze a meccseken mindenki a legkomolyabb arcát vette elő.

Hogyan értékeled saját és a csapat játékát?

A lehetőségekhez és a körülményekhez képest szerintem hoztam azt a szintet, amit elvárt tőlem a csapatom.

Mik a terveid a következő szezonban?

Sok kemény edzés a téli szünetben, aztán remélhetőleg tavasszal egy akadémiai csapattal kisebb paintball versenyeken, bajnokságokon való indulás, ha erre nem lenne meg a létszám, akkor pedig minél többször az „A” csapattal játszani.

Miben segít Neked az Akadémia?

Szinte bármilyen paintball dologgal kapcsolatban fordulhatok az Akadémiához. Legyen szó felszereléssel kapcsolatos tanácsadásról, folyamatos edzéslehetőségről vagy a versenyeken való részvételről.

Szeretnél Te is egy nagyszerű paintball csapat tagjává válni? Nincs más dolgod, mint jelentkezni a +36302622091-es számon vagy e-mailben az info@paintballakademia.hu címen.