fbpx

Mire vársz? Paintball!

Íme 7 érv, hogy miért érdemes lemenned paintballozni!

1.) Egy akcióval és adrenalinnal teli ötvözése a fogócskának és egy való életben játszott videójátéknak; ez egy definíciója lehetne a paintballnak. Fiúk, lányok, kicsik, nagyok paintballoznak világszerte már a 80-as évek óta, amikor kitalálták ezt a játékot egy nagy dologra: a SZÓRAKOZÁSRA! A paintball összehoz barátokat, családokat, céges csapatokat, iskolai osztályokat! Ez az egyik legjobb indok arra, hogy kimozduljunk  elhagyjuk otthonunk kényelmét egy biztonságos, szórakoztató, és nagyszerű élményért, ami simán csak móka!

2.) A paintball pályák teremtik meg a tökéletes helyet, ahol a játékosok felhőtlenül élvezhetik a paintballt, kint legyenek a friss levegőn és mozoghassanak. A játékosok osonhatnak és kúszhatnak az erdőben, futhatnak, csúszhatnak és ezer más dolgot csinálhatnak ugyanazon a napon, meccs és meccs után. Milyen jobb mód van arra, hogy mozoghassunk és növeljük állóképességünket egy biztonságos és az embert rabulejtő, egészséges, jó időtöltésért?

3.) Minden meccs teljes mértékben felügyelve van képzett játékvezetők által a hozzád legközelebb lévő paintball pályán, ahol a szórakozásra vágyó játékosok számára bérelhető minden amire szükségük lehet. A markertől és a szükséges kellékektől, mint a paintball maszk, és terepmintás ruháktól kezdve minden a rendelkezésedre áll – csak annyi kell, hogy jól akarj szórakozni!

4.) Sok baráti társaság, iskola, egyetem, cég, kisvállalkozás és még sportegyesület is elmegy paintball pályákra szórakozás és csapatépítés céljából. A paintball egy kiváló módja a bizalom és a bajtársiasság érzésének felépítésére, miközben szorgalmazza a kommunikációt, és csökkenti az emberekben lapuló stresszt egy nagyszerű sporton keresztül.

 

5.) Családok és barátok jönnek össze, hogy paintballozhassanak rengeteg ok miatt, mint például egy helyi vagy világszintű verseny miatt, de az egésznek egy lényege van, hogy jól érezzük magunkat! Amikor süt a nap, a szellők fújnak keresztül a fákon és repülnek a golyók, akkor a játékosok kiszakadnak a modern világunk aggodalmaiból és átkerülnek egy való életben játszott videójátékba, amit maguk alakíthatnak kedvükre, ahol minden játékos lehet a történet hőse.

6.) Az első pár paintballozás után a legtöbben nagyon megszeretik ezt a sportot! A paintball megadja a lehetőséget egy életre szóló élményre, hogy a játékosok versenyezhessenek helyileg, megyei, vagy akár világszinten versenyezhessenek szeretett sportjukban. Akár a taktikázással teli, élethű fegyverekkel játszott Mag-fed paintball nyerte meg a szíved, vagy a világos és színes ruházatot, és felszerelést használó versenypaintball érte ezt el nálad, ennek az egésznek egyetlen célja, hogy biztonságos, élvezetes, egészséges szórakozást nyújtson amit egyszerűen nem kaphat meg az ember máshol!

7.)   Legyen mókáért, mozgásért, vagy minőségi időtöltésért a családdal, nem nehéz indokot találni arra, hogy kimozdulj és paintballozz!